Freies Tanzen für Paartänze

--- English Version below ---

Ein kostenloser Termin, an dem man einfach ohne Druck tanzen kann?
Genau das ist das freie Tanzen für Paartänze. Die Tanzlehrer und Tanzlehrerinnen wechseln sich wöchentlich ab und sind offen für Fragen außerhalb der Kurse.
Kommt einfach vorbei, wünscht euch passende Musik und tanzt.

Aktuelle Informationen, Raumänderungen usw. bekommt ihr via Mail (bei Einschreibung).

Corona-Maßnahmen:

Für die Teilnahme ist ein Geimpften- oder Genesenennachweis und ein aktueller negativer Schnelltest notwendig, dafür keine Masken (Änderungen im Semester sind möglich)

--- English Version ---
You need a space to practice partner dances outside of class, free of charge?
Then this open dance practice is for you! The instructors switch weekly and are open for questions anytime.
Just join in and request the music you want to dance to!

You will receive important information like room chances via E-Mail (if signed up for this course).

Corona safety:

To participate, it is necessary to show a certificate of vaccination or recovery and a negative rapid test, but no mask (changes during the semester are possible).

By dialing into the sports event at the USZ, I confirm compliance with the applicable legal requirements according to the current infection protection concept of the state, the sports facility operators and the university. Through short-term changes, I orient myself to the specifications of the University Sports Center. I comply with measures such as a temporary 3G obligation and am prepared to have visual inspections carried out using appropriate evidence.
The pandemic-related change from face-to-face to online offers does not entitle the user to a refund of the course fee. If individual course dates cannot be attended due to quarantine measures ordered, there is no entitlement to reimbursement of the fees.

9121Di
Mensa 1