Kickboxen
verantwortlich: Tobias Busse

---English version below---

Kickboxen ist eine moderne Kampfsportart, bei der zusätzlich zu Boxtechniken auch Fußtritte und Feger eingesetzt werden. Kickboxen ist ein intensives Ganzkörperworkout und ist nach Teilnehmerwunsch fitness- oder wettkampforientiert. Der Kurs ist für Anfänger und Fortgeschrittene geeignet. Ab und zu werden auch Selbstverteidigungstechniken mit Ellenbogen- und Knietechniken trainiert.

Wir achten im Training darauf, dass wir zusammen trainieren und nicht gegeneinander. Der Verein beteiligt sich nur an Semi- und Leichtkontaktwettkämpfen, eine Teilnahme ist keine Pflicht.

Anmeldung direkt beim Verein "Ilmpower e.V." - Stefan Kister: +49 1522 4863588

---English version---

Kickboxing is a modern combat sport, which in addition to traditional boxing techniques also utilizes kicking techniques. Kickboxing is an intense Full-Body-Workout and can be oriented towards fitness or competition, you decide which direction your training should take.

Our course is suitable for both beginners and advanced kickboxers.  Sometimes, we also train self defense techniques with knees and elbows, but this is not the norm.

We strive to train together, rather than against each other. The club solely partakes in semi-contact and light-contact competitions, but as said before, we do not require you to partake.

Registration directly at the association "Ilmpower e.V." - Stefan Kister: +49 1522 4863588

1071Ilmpower e.V.Di
Karl-Zink-Sporthalle