Logo TU Ilmenau

Telefon +49 3677 69-2974

Einschreibung

EN:

Yoga, which means to join or unite, is a group of physical, mental, and spiritual practices or disciplines which originated in ancient India. It is no more limited to India and it is considered to be a boon for mankind from its ancestors. There are different variants of it at different levels of difficulties. It is considered to be one medicine for all human related worries, physical, psychological, metal and soul. It brings purity to every aspect of our life. We would like to invite you for a new course ?Yoga for All?. The upcoming course ?Yoga for All? includes Body Stretching, Surya Namaskar, Asanas, breathing exercises (Pranayam), Meditation and Mantras.

Mode of instruction shall be both Deutsch and English.

DE:

Yoga, das Verbinden oder Vereinen bedeutet, ist eine Gruppe von physischen, mentalen und spirituellen Praktiken oder Disziplinen. Es stammt ursprünglich aus dem alten Indien und ist nicht mehr auf Indien beschränkt. Es wird von seinen Vorfahren als Segen für die Menschheit angesehen. Es gilt als ein Medikament für alle menschlichen, körperlichen, psychischen, metallischen und seelischen Sorgen. Es bringt Reinheit in jeden Aspekt unseres Lebens.

Wir möchten Sie zu einem neuen Kurs ?Yoga für Alle? einladen. Der bevorstehende Kurs ?Yoga für alle? beinhaltet Körperdehnung, Surya Namaskar, Asanas, Atemübungen (Pranayam), Meditation und Mantras.

Kurs auf Deutsch und Englisch

ACHTUNG: DIESER KURS WIRD BIS ZUM SEMESTERENDE (letzter Kurstermin: 26.03.21) IM WEBEX-LIVESTREAM FORTGEFÜHRT!

2233Fr08:00-09:30BR16.10.-05.02.Sonali Das